Handelsbetingelsler

 1. INFORMATION OM OS
 2. DINE PERSONLIGE INFORMATIONER
 3. KØBSAFTALE
 4. PRIS OG LEVERINGSOMKOSTNINGER
 5. TILGÆNGELIGHED OG LEVERING
 6. BETALING
 7. FORTRYDELSESRET
 8. FØLGER AF FORTRYDELSE
 9. UNDTAGERLSER TIL FORTRYDESESRETTEN
 10. REKLAMATIONSRET
 11. INVALIDITET
 12. OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
 13. FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

 

1. INFORMATION OM OS

Dette websted drives af Ecoms under varemærket Astada og de varer du køber, vil blive leveret af Ecoms ("vi"). Vi er registreret i Danmark med CVR nummer 31436052. Vores adresse er Den Hvide Facet 1,10C, 7100 Vejle, Danmark.

Du kan kontakte os via e-mail på salg@astada.dk

2. DINE PERSONLIGE INFORMATIONER

Vi bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik, som er en del af disse vilkår.

3. KØBSAFTALE

En bestilling via hjemmesiden, anses udelukkende som et tilbud til os om at købe varerne på vores hjemmeside.

Vi bekræfter modtagelsen af bestillingen ved at sende dig en automatisk genereret e-mail. Dette er kun en kvittering for modtagelse af dit købstilbud, og der således ikke indgået nogen købsaftale mellem os, medmindre/indtil vi accepterer din ordre med separat e-mail kaldet ordrebekræftelsen.

Købsaftalen vedrører kun de specifikke varer, der henvises til i vores e-mail, som bekræfter vores accept af din ordre. Du skal læse og kontrollere oplysningerne i denne e-mail for at sikre, at de er korrekte.

Hvis detaljerne i e-mailen, der bekræfter din ordre, ikke er korrekte, eller hvis du ikke er tilfreds med detaljerne i e-mailen, bedes du kontakte os via vores kontaktside.

Det kontraktlige sprog er dansk.

Vi gemmer købsaftalens indhold og sender dig detaljerne vedrørende din ordre samt vores generelle handelsbetingelser via e-mail.

De generelle handelsbetingelser, kan du også til enhver tid finde her.

4. PRIS OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Vi gør alt hvad vi kan, for at priserne på vores hjemmeside er korrekte.

Oplysninger der vises på dette websted vedrørende prisfastsættelse, kan ændres uden forudgående varsel. Ved afgivelse af en bestilling låses prisen og denne er således bindende så snart du har modtaget en ordrebekræftelse.

Alle vores angivne priser, er inklusiv 25 % moms. 

Leveringsomkostninger afhænger af den ønskede fragtmetode.

5. TILGÆNGELIGHED OG LEVERING

Oplysninger, der vises på dette websted vedrørende tilgængelighed, kan ændres uden forudgående varsel.

Vi kan ikke garantere permanent eller kontinuerlig tilgængelighed af alle produkter på denne side. Alle ordrer er underlagt tilgængelighed hele tiden.

Vi leverer til alle lande indenfor Den Europæiske Union, men leveringstider der vises på hjemmesiden, er for levering i Danmark.

Vi leverer de varer, du har bestilt til den adresse, du giver os på det tidspunkt, hvor du laver din bestilling på hjemmesiden.

Levering sker i henhold til oplysningerne på produktsiden efter din bestilling er accepteret.

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse i leveringen som følge af at du f.eks. ikke er hjemme når kurerfirmaet forsøger at aflevere din ordre. Det er dit ansvar at kontakte kurerfirmaet i forhold til at arrangere afhentning eller genlevering af pakker som ikke kunne leveres fordi der ikke var nogen til at modtage pakken på adressen.

6. Betaling

Betaling for varer vil ske i overensstemmelse med proceduren forklaret på informationssiden "betalingsmetoder".

7. FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, uden at give nogen begrundelse. 

Fortrydelsesretten udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart bortset fra transportøren og angivet af dig, tager fysisk besiddelse af varerne.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved brev, telefon eller e-mail).

Du kan også benytte denne standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

8. FØLGER AF FORTRYDELSE

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vores returadresse er:
Ecoms
Pilehaven 52
7120 Vejle

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. I praksis betyder det at du ville kunne undersøge varen på samme måde som hvis du prøvede den i en butik.

Hvis varen er prøvet udover det overfor beskrevne, vil vi betragte varen som brugt og du vil derfor ved fortrydelse kun for dele eller intet af beløbet retur. 

9. Undtagelser til fortrydelsesretten

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

10. Reklamation

Når du handler med os, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, slitage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Dette foregår typisk ved at vi fremsender dig en returpakkelabel, således du kan sende varen tilbage til os fragtfrit med PostNord.

Reklamationer kan meldes til os via e-mail salg@astada.dk eller vores kontakt formular.

11. Invaliditet

Hvis dele af disse handelsbetingelser ikke kan håndhæves, påvirker det ikke håndhævelsen af andre dele af handelsbetingelserne.

12. Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldbodgade 2, 8800 Viborg.  Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.


Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

13. Forbehold for ændringer

Vi forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gældende for handel med os. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Disse salgsbetingelser er senest opdateret den 30/10/2017