Forsendelse & diskretion

Køb af sexlegetøj og produkter til intim brug, kræver diskretion. Derfor vil du hverken finde Astada på dit kontoudtog eller som afsender af den pakke du modtager fra os. Ligeledes sendes produkterne også i en helt neutral brun papkasse.

Leveringsmuligheder

For at vi kan afsende din ordre samme dag som vi modtager den, skal vi have din ordre inden kl 13:00, så vil den i lagt de fleste tilfælde blive sendt samme dag. Hvis vi først får din ordre efter kl. 13:00, vil vi stadig pakke den med det samme og sende dig sporingskoden, men den vil først blive afhentet af fragtfirmaet den følgende hverdag.

PostNord

Hvis du vælger PostNord, vil din pakke vil blive afsendt med DHL, som vil overdrage pakken til PostNord når den kommer til Danmark. Er du ikke hjemme når PostNord forsøger at aflevere din pakke, vil du kunne afhente den i din lokale postbutik. Så hvis du ikke er hjemme i dagstimerne, vil vi anbefale denne leveringsmetode.

Normal er leveringstiden er kun 2-3 hverdag

Hvordan ser en pakke fra Astada ud?

Nedenfor er eksempler på hvordan vores pakker ser ud. Det vil hverken fremgår af pakkelabel hvilken type produkter du har købt eller vores firma navn. Navnet Astada er således ikke synligt på pakken og den er helt neutral. 

 

Diskret pakkeDiskret afsender

 

Ovenstående billede er et eksempel på hvordan forsendelsesetiketten som kommer på din pakke ser ud. Afsenderen vil være "Postordre" eller "Internet ordre". Så vores firma navn eller hjemmeside fremgår ingen steder på pakken.

Hvad står der på dit kontoudtog?

Navnet ”Astada” vil aldrig fremgå af dit kontoudtog.  Der vil i stedet fremgå vores neutrale virksomhedsnavn ”Ecoms”.