Betalingsmetoder

Nedenfor kan du læse om de betalingsmetoder vi tilbyder.

For alle betalingsmetoder gælder det, at vi ikke opkræver gebyrer.

Når du handler med os, kan du betale med Dankort, VISA/Dankort. Når du betaler med et af disse kort, hæver vi først beløbet fra din konto i det øjeblik vi afsender varen til dig.

Ved betaling med Dankort eller VISA/Dankort hos os, løber du ingen risiko, da vi benytter en sikker SSL krypteret forbindelse, til at sikre at der ikke er andre der lytter med, når dine betalingskort informationer overføres til betalingsudbyderen.

Dankort Secured by Nets

Som noget nyt har Nets der står bag Dankortet implementeret et ekstra sikkerhedssystem for at undgå svindel med betalingskort. Det betyder at når du handler for over 450 kr. vil du fremadrettet modtage en SMS med en engangskode, som skal indtastes i købssituationen.

Første gang du bliver præsenteret for ”Dankort secured by Nets”, skal du tilføje dit mobiltelefonnummer til dit Dankort og bekræfte med Nemid, hvis din bank ikke allerede har tilføjet dit telefonnummer.

dankort secured by nets

Du kan læse mere om Dankort secured by Nets ved at klikke her.

Sikkerheden på internettet er større ved betaling med kort end ved betaling i en almindelig forretning, for når du betaler med kort, kan du altid få dine penge tilbage, ved at kontakte din bank og gøre indsigelse mod uautoriserede hævninger fra dit kort.