Betalingsmetoder

Nedenfor kan du læse om de betalingsmetoder vi tilbyder.

For alle betalingsmetoder gælder det, at vi ikke opkræver gebyrer.

Når du handler med os, kan du betale med VISA eller Mastercard korttyper. Når du betaler med et af disse kort, hæver vi først beløbet fra din konto i det øjeblik vi afsender varen til dig.

Ved betaling med VISA eller Mastercard hos os, løber du ingen risiko, da vi benytter en sikker SSL krypteret forbindelse, til at sikre at der ikke er andre der lytter med, når dine betalingskort informationer overføres til betalingsudbyderen.

VISA & Mastercard

For at øge sikkerheden ved internet betalinger, har VISA og MasterCard i fællesskab lavet en sikkerhedsprotokol som går under navnet 3D-secure, som de kalder henholdsvis Verified by VISA og MasterCard SecureCode. Det betyder at betaling sker på samme måde, uanset om du bruger dit VISA-kort eller MasterCard. 3D-Secure gør online shopping sikrere for både dig og os som en virksomhed.

Derfor går alle VISA- og MasterCard-betalinger til os gennem 3D Secure-sikkerhedsprotokollen (Verified by Visa og MasterCard SecureCode).

Den øgede sikkerhed, betyder at når du har indtastet dine kortoplysninger på vores sikre betalingsside, skal du også verificere din 3D-secure kode. Koden oprettes af dig selv første gang du betaler med 3D-secure gennem et vindue til din online bank. Koden sikrer, at kun du kan betale med dit kort.

For at bekræfte betalingen sender din bank dig også en SMS med en kode du skal indtaste.

Du kan læse mere om Verified by Visa her og MasterCard SecureCode her.

Sikkerheden på internettet er større ved betaling med kort end ved betaling i en almindelig forretning, for når du betaler med kort, kan du altid få dine penge tilbage, ved at kontakte din bank og gøre indsigelse mod uautoriserede hævninger fra dit kort.